Mevlana Değişim Programı

Pakistan-Türkiye Araştırmacı Hareketliliği Burs Programı (29.08.2019)

2019-2020 eğitim öğretim yılında Pakistan ile Türkiye arasında, lisansüstü eğitim gören öğrenci ve öğretim elemanı hareketliliğini esas alan Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı başlatılması 07.08.2019 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu Kararı ile uygun bulunmuştur.

Proje yürütücüleri tarafından, Pakistan'daki yükseköğretim kurumları ile gerçekleştirilmesi planlanan proje başvurularının, 05.11.2019 tarihine kadar https://yoksis.yok.gov.tr internet adresi üzerinden girişlerinin yapılması;

Başvuru çıktılarının ise üniversitemiz Mevlana Koordinatörlüğü aracılığıyla rektör imzalı üst yazı ekinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına gönderilmesi gerekmektedir.

Yürütme Kurul Kararı ve Çağrı Metni İçin tıklayınız.

Başvuru sırasında karşılaşabileceğiniz sorunlarınızı/sorularınızı aşağıdaki e-postalara bildirebilirsiniz:

Mevzuat bilgisi için;

Teknik bilgi için;