PAK-TÜRK Proje Duyurusu

PAK-TÜRK PROJE DUYURUSU

2017-2018 eğitim öğretim yılında Pakistan ile Türkiye arasında, lisansüstü eğitim gören öğrenci ve öğretim elemanı hareketliliğini esas alan Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı başlatılması 13.04.2017 tarihli Yürütme Kurulu Kararı ile uygun görülmüştür.

Proje yürütücüleri tarafından, Pakistan'daki yükseköğretim kurumları ile gerçekleştirilmesi planlanan proje başvurularının 31.08.2017 tarihi mesai bitimine kadar  https://yoksis.yok.gov.tr üzerinden girişlerinin yapılması gerekmektedir. Projeler Mevlana Değişim Programı kapsamında anlaşmalı olduğumuz üniversitelerle yapılabilir.

Başvuru çıktıları üniversitemiz Mevlana Koordinatörlüğü aracılığıyla rektör imzalı üst yazı ekinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına gönderilecektir. Dağıtımlı yazı ve çağrı metni için tıklayınız.

Başvuru sırasında karşılaşabileceğiniz sorunlarız/sorularınızı aşağıdaki e-postalara bildirebilirsiniz:

Esra Ebru Mavi: esra.mavi@yok.gov.tr

Emre Ceviz: emre.ceviz@yok.gov.tr