Mevlana Değişim Programı

2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Mevlana Değişim Programı (Results of Mevlana Exchange Programme) Başvuru Sonuçları

T.C.

ORDU ÜNİVERSİTESİ

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Dear Partner; - Değerli Ortaklar

2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Mevlana Değişim Programı Sonuç Listesi Aşağıdaki Gibidir.

(2019-2020 Academic Year Mevlana Exchange Program Result List is as follows.)

(We have received the final lists from Higher Education Council regarding approved incoming students and staff. You may find the whole list attached herewith this mail.)

Bilgi: Üniversitemizden gitmek üzere başvuruda bulunan öğrencilerimize YÖK (Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı) Yönetim Kurulu tarafından kontenjan verilmemiştir.

Açıklama1: Gelen Öğrenci veya Öğretim Elemanından Feragat eden/Etmek isteyen mutlaka kendi ofisi ile irtibata geçmelidir. Feragat dilekçesinin tarafımıza ulaşması önem arz etmektedir.

Açıklma2: Gelen Öğrenci veya Öğretim Elemanı tarafımızdan "KABUL BELGESİ/DAVET MEKTUBU talep etmek zorunda olup, gelecekleri tarihleri ve akademik takvimi belirleyerek mevlana@odu.edu.tr adresine mail atarak talep etmek zorundadır.

Açıklama3: Gelmeye hak kazanan öğrencilerimiz kendi ofisleri ile irtibata geçmek zorundadır.

• Hazırlayacakları form ve belgeler - The forms and documents they will prepare
  1. Öğrenci Başvuru Formu - Student Application Form
  2. Öğrenim Protokolü (hangi yarılyılda gelecekse o yarıyıla ait 3 adet) - Learning Aggrement - (3 piece)
  3. Öğrenci Bilgi Formu (1 Adet) - Student Information Form (1 Piece)

Ordu Üniversitesi Ders Bilgi Paketi - University of Ordu İnformation Package / Course Catalogue

Koordinatörler - Coordinator's

Açıklama4: Gelmeye hak kazanan Öğretim Elemanlarımız ofisleri irtibata geçmek zorundadır.

• Hazırlayacakları form ve belgeler - The forms and documents they will prepare
  1. Öğretim Elemanı Nihai Rapor Formu  (1 Peace)
  2. Öğretim Elemanı Hareketlilik Programı  (1 Peace)
  3. Öğretim Elemanı Bilgi Formu  (1 Peace)
  4. Öğretim Elemanı Yükümlülük Sözleşmesi  (1 Peace)

Ayrıntılı Bilgi, Soru, Öneri ve Görüşleriniz için Mevlana Kurum Koordinatörlüğü ile irtibata geçebilirsiniz.

Dahili1: 6165 –Dahili2: 6164

e-posta: mevlana@odu.edu.tr